(N)iemand heeft een gezelschapsmaatje nodig 🤹🏼‍♀️

Voor elkaar Aan De Slag

( Lid van team: Veads )

van totaal € 250 (7%)

Dat we elke week/maand iemand in BRABANT kennis kunnen laten maken met een maatje (zorgrobotje) om te ervaren hoe het is, dat die robot meedenkt, dat je aanspraak hebt en familie mee kan kijken op een afstand hoe het met die persoon gaat. Robots zijn niet eng ervaar hoe leuk het is om in gesprek te gaan met een robotje die opdrachten uit kan voeren en met uw dierbare naaste mee denkt.

Een zorgrobot kan het grote verschil maken in een thuissituatie voor mantelzorgers maar zeker ook in zorginstellingen, waar verzorgers over belast zijn.

Wil jij in aanmerking komen voor een zorgrobot en wil je weten wat de mogelijkheden en voorwaarden zijn stuur een email voorelkaaraandeslag@gmail.com en vergeet niet alvast een (klein)bedrag te doneren. Je kan zo het grote verschil maken.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
06-04-2019 | 22:23
28-03-2019 | 19:27