DansStichting Sparkle

van totaal € 1.000 (5%)
DansStichting Sparkle gelooft dat iedereen kan dansen, maar ook dat iedereen kan en mag stralen door middel van dans. Het maakt niet uit hoe jong of hoe oud je bent, of je wel of geen beperking hebt, of je wel of niet kan dansen. Bij dansen gaat het vooral om lekker in beweging zijn en plezier te hebben in wat je doet! Wij willen dan ook graag iedereen de mogelijkheid geven, om dit dansplezier te kunnen beleven. Echter hier hebben wij jullie hulp bij nodig. Dragen jullie ons ook een warm hart toe? Onze dansers zijn jullie dankbaar!
Bekijk alle
18-05-2019 | 09:50 Aan: Dans en Sparkle
18-05-2019 | 09:11 Aan: Dans en Sparkle Geweldig mooi initiatief! De bewoners van Noorderkroon Brabant Zorg hebben welke week weer een dansfeestje op woensdag ochtend! Op zaterdag zijn de peuters en kleuters aan de beurt, prachtig om jong en oud samen te zien bewegen, kletsen en lachen! Ashley Lievens en vrijwilligers van dans stichting Sparkle jullie zijn toppers!! Hanneke
13-05-2019 | 10:55 Deze dansstichting geeft iedereen een mogelijkheid om te dansen, jong en oud, met en zonder beperking. De stichting bevordert o.a. het sociale contact tussen kinderen en ouderen. Hierdoor wordt eenzaamheid even vergeten en wordt er plaats gemaakt voor veel plezier.