Stichting KRACHTVOER Theater

van totaal € 100 (60%)

KRACHTVOER Theater wil mensen met elkaar verbinden door middel van theaterprojecten om hiermee duurzame contacten te organiseren. Dit doen wij momenteel met ons nieuwe project Neuzen, door muzikaal te gaan ‘rondneuzen’ op afdelingen van zorginstellingen. Via de warmte van de muziek en het samen bewegen proberen we contact te maken met de vaak dementerende bewoners, die door hun ziekte meer en meer in zichzelf gekeerd raken. Wat het project Neuzen bijzonder maakt, is dat dit programma niet wordt uitgevoerd door acteurs, maar door vitale ouderen. De professionele omkadering vanuit trainingen, de vormgeving en de muziek maakt het voor deze oudere spelers mogelijk om hun leeftijdsgenoten via beweging en spel te ontmoeten.

De projecten van KRACHTVOER Theater kenmerken zich door het gebruik van theater als middel om in te spelen op dit maatschappelijke vraagstuk; door met verschillende generaties samen theater te maken, verbinden we hen weer met elkaar. Tevens werkt zij in al haar projecten met de combinatie van amateurs en (semi)professionals en met een combinatie van kunstdisciplines, zodat ook de krachten van deze verschillende werelden elkaar op een positieve wijze kunnen beïnvloeden. Iedereen doet mee!

Mede door uw donatie, steunt u projecten zoals die van KRACHTVOER Theater.

Bekijk alle
26-05-2019 | 13:21 Aan: KRACHTVOER Theater Wat word ik blij dat dit project door lieve mensen (Carla ken ik) wordt gedragen.
20-05-2019 | 17:46 Aan: KRACHTVOER Theater Omdat Carla Esselman meedoet en de mensen weet te raken.
20-05-2019 | 13:47 Aan: KRACHTVOER Theater