KRACHTVOER Theater

Help ons om dementerende ouderen uit hun isolement te halen!
van totaal € 100 (60%)

Het doel van onze projecten is om mensen met elkaar te verbinden. Dit doen we in ons nieuwe project Neuzen door muzikaal te gaan ‘rondneuzen’ op afdelingen van zorginstellingen. Via de warmte van de muziek en het samen bewegen proberen we contact te maken met de vaak dementerende bewoners, die door hun ziekte meer en meer in zichzelf gekeerd raken. Wat het project Neuzen bijzonder maakt, is dat dit programma niet wordt uitgevoerd door acteurs, maar door vitale ouderen. De professionele omkadering vanuit trainingen, de vormgeving en de muziek maakt het voor deze oudere spelers mogelijk om hun leeftijdsgenoten via beweging en spel te ontmoeten.


‘’Het doorbreken van de intense eenzaamheid, door liefde en zachtheid, dat is voor mij de waarde van Neuzen.’’ Marianne (92) speler

Help KRACHTVOER Theater om nog meer ouderen blij te maken met een project zoals Neuzen en doneer aan het Oranjefonds!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
26-05-2019 | 13:21 Wat word ik blij dat dit project door lieve mensen (Carla ken ik) wordt gedragen.
20-05-2019 | 17:46 Omdat Carla Esselman meedoet en de mensen weet te raken.
20-05-2019 | 13:47
17-05-2019 | 16:48